WELCOME

Velkommen til min nye blog sophiehrefna.com! Den har været lang tid undervejs og med en del problemer. Her sidst med Bloglovin som kom til at slette alle mine følgere! Hvis i var i tvivl så panikkede jeg fuldkommen og skrev en milliard mails til dem :b De fixede det heldigvis og nu er jeg klar til at blogge igen! I har været så søde til at klikke her ind selvom den har været nede og jeg er overrasket over hvor mange af jer som har været inde og smugkigge :*

Bloggen har skiftet domæne til sophiehrefna i stedet for highonsophie. En ændring jeg længe gerne har ville lave da jeg med tiden var vokset lidt fra den gamle blog. Highonsophie startede da jeg var 18, teenager og havde sabbatår. I dag er jeg 24, uddannet multimediedesigner og har helt andre drømme og stil og det kommer den nye blog til at afspejle. Jeg har lavet en lille intro video, og glæder mig til at komme i gang igen. Tak fordi i stadig følger med :*

Welcome to my new blog sophiehrefna.com! It’s been a long way and with a few problems, but now I’m finally ready to open again. The blog has changed it domain from highonsophie to sophiehrefna, a change that I have been wanting for quite some time now. Highonsophie started when I was 18, a teenager and having my gap year. No I’m 24, a multimediadesigner and having completely different dreams and style. The new blog will try to reflect this. I’ve made a little intro video for you to watch :* Thank you for still following me!

4 Comments

 1. July 12 2017 / 2:30 pm

  Hvor er den bare fin! Jeg er allerede vild med det hele 😀 <3

  • Hrefna
   Author
   July 12 2017 / 2:33 pm

   Ihh tak søde :* Er jeg glad for!

 2. Freya
  July 12 2017 / 3:55 pm

  Hvor er den blevet fin, din nye blog 💕

  • Hrefna
   Author
   July 12 2017 / 3:58 pm

   Du den bedste, tak søde! :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *