SUMMER OUTFIT

Godmorgen! Jeg er tidligt oppe og på vej på arbejde hos Carré (mere om mit nye job en anden dag!). Senere har jeg en aftale med en veninde og da Sebastian har aftenvagt hedder den nok SATC i aften, som jeg hurtigt begyndte på for tusinde gang, efter min veninde selv gik i gang (jeg er nem at lokke).

Outfit billederne her er taget for en uges tid siden, men jeg har seriøst det her sæt på hele tiden i de her dage. Sebastian driller mig faktisk lidt fordi jeg har brugt nederdelen så meget! Sættet her indeholder alle mine favoritter. Nederdelen som ikke er alt for kort, en ting jeg pludselig er blevet helt forelsket i og som også passer til mit arbejde! Skoene som er klassiske men stadig anderledes og blazer og t-shirt som jeg føler passer til alt! Tasken er købt på Ellos for et stykke tid siden men desværre udsolgt der inde :/

Goodmorning! I’m up early, and on my way to work at Carré (more about my new job another time). Later I’m meeting up with a friend and tonight I’m probably watching SATC, since Sebastian is working night time shifts!

These pictures was shot a week ago, but I’m seriously wearing exactly this all the time. Been wearing this skirt so much, that Sebastian started teasing me about it. I love that it’s a bit longer than most of my skirt, so it goes for my work aswell. The shoes is classic but stille different and both blazer and t-shirt is something that I feel like fits with everything in my wardrobe. A look filled with favorites!

 

H&M jacket // Ganni t-shirt // Filippa K skirt // Shield ring from Carré // Ellos strawbag // Filippa K shoes

Pictures by Natalie

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   July 13 2017 / 1:48 pm

   Ihh dejligt, tak :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *