Inspiration #1

Hello friday! Fredag er altid sådan en dejlig dag. Det er som om at hele København summer af at det snart er weekend og alle er bare ekstra glade. Jeg har en dejlig kort dag hos Carré og så skal jeg hygge med Amy efter, en ret god måde at starte weekenden på, på trods af at jeg skal arbejde både lørdag og søndag! I de her dage har jeg lyst til at shoppe heele tiden. Det har nok noget at gøre med at jeg er startet nyt job og jeg derfor virkelig tænker ekstra over hvad jeg har på og måske også synes at meget af mit tøj er mindre egnet til arbejde, især mit sommertøj! Jeg drømmer derfor om knælange nederdele og lækre skjorter! Håber i får en god fredag :*

Hello friday! Friday is always extra special. It’s like all of copenhagen iss buzzing with the fact that the weekend is comming, and everybody is that extra bit happy. Today I have a nice and short day at Carré and after that I’m meeting up with sweet Amy. A great way to start my weekend, inspite of me having to work both saturday and sunday! At the time I’m having quite an urge to shop everything, wich probably is because of me having started working and therefore thinking that most of my summer clothes isn’t that work friendly. I’m dreaming of long skirts and crisp white shirts. Hope you’r having a nice friday :*

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *