JOB, EDUCATION AND WHAT NOW..

Der er sket meget siden sidst jeg bloggede og jeg tænkte derfor at jeg ville give jer en lille update på hvad der sker i mit liv! Siden sidst, er jeg blevet færdig på mit studie som multimediedesigner! Yay! Jeg har seriøst været i gang i 5 år nu med at studere både økonomi og dette og selvom jeg har tænkt meget på at læse videre, er det for nu blevet til at jeg tager et år på arbejdsmarkedet. Måske jeg læser videre og tager en overbygning senere, måske jeg er færdig, det kommer lidt an på hvordan det hele flasker sig!

Som i måske har set, så har jeg nemlig fået et job, drømmejobbet som grafisk assistent for Carré. Carré er et super fedt brand med cool smykker og et kontor som jeg elsker at være en del af. Jeg sidder med en masse grafiske opgaver, som at tage og redigere billeder, lave bannere osv. Jeg er oppe på en hel del timer efterhånden og det passer jo super med at jeg ikke skal studere!

Derudover så har jeg sgu også fået job hos Filippa K, i deres butik! Jer som har fulgt med længe ved at jeg altid har elsket deres tøj og derfor er det også ret fedt for mig at arbejde for dem et par timer om ugen. Det hele faldt ligesom pludselig på plads med job situationen på trods af at jeg for et par måneder siden var i gang med at panikke over hvad jeg nu skulle! I det næste år vil jeg arbejde og nyde det som jeg allerede gør, og så finde ud af om jeg vil læse videre eller ej, der kan ske meget på et år jo :*

Hvis jeg fik skrevet det tidligere så havde vi jo også planlagt at rejse i denne sommer, men grundet nye jobs for mig og også en masse på jobfronten hos Sebastian så har vi udskudt det til efteråret så der er lidt mere ro på! Sååå vejret i DK må altså gerne blive lidt bedre snart!

Nå det var lige en lille update, jeg er virkelig glad for tiden og føler at jeg er på helt rette vej med hvad jeg vil med både job og blog! I må endelig skrive hvis i har nogle spørgsmål :*

A lot has happened since last I wrote. I finished my studies as a multimediadesigner! Yay! And hey then I got a new job, as a graphic assistent for the danish jewellery brand Carré. It’s totally my dreamjob right now and I couldn’t be more happy. I also started working for Filippa K in their store. Filippa K is a brand that I have always loved so it’s so cool to work for them and start wearing so much of their clothes!

That was a little update on what’s going on. I’m smiling all the time at the moment and really feel like im on the right path with both work and the blog. Feel free to write if you have any questions :*

 

H&M jakke // NA-KD netbluse // Filippa K nederdel

Billeder af Amy

 

2 Comments

 1. July 15 2017 / 10:53 pm

  Tillykke med de nye jobs, det bliver vel nok spændende 🙂

  • Hrefna
   Author
   July 15 2017 / 10:57 pm

   Tusind tak! Det er super dejligt og rigtig spændende 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *