SUMMER SHOES

I forbindelse med at jeg er begyndt at arbejde hos Filippa K, er det svært ikke at blive fristet af alle de fine varer! Derfor er to af deres sko også kommet hjem med mig allerede, så nu er jeg klar til sommeren! Jeg har solgt helt vildt ud af mine sko så jeg har faktisk kun et par stykker tilbage, hellere et par få i god kvalitet end for mange som ikke bliver brugt. Disse to er såå lækre i kvaliteten og så er de faktisk sat rigtig meget ned lige nu! De flade sandaler vil jeg bruge på stranden og på de varme sommerdage og de høje sko vil jeg bruge på arbejde, da man går helt fantastisk i dem men også til det ene bryllup jeg skal til her i August :*

I de her dage ligger jeg med tandpine, øv bøv. Jeg er i gang med to rodbehandlinger, og jer som har prøvet det ved at det både er smertefuldt og desværre super dyrt.. Såå ikke flere skokøb i lang tid, og også derfor jeg lige har været lidt dårlig til at opdatere i de sidste dage :*

With me working for Filippa K, it’s impossible not to get tempted to buy everything! For now, these two shoes have gone home with me. The flats will be used all summer on the beach and on really hot days, and the heels will be used at work and maybe to a weeding I’m going to this august.

In these days I’m suffering from toothache, and I am therefore not updating so much.

 

Filippa K flats // Filippa K heels

2 Comments

 1. July 21 2017 / 10:25 am

  Åh nej – jeg håber snart din tandpine forsvinder 🙂
  Lækre sko!

  • Hrefna
   Author
   July 21 2017 / 4:25 pm

   Ja også mig! Men burde forsvinde efter min tandlæge tid i næste uge heldigvis :* Og tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *