On a sunny day

Og så var der stille! Hvis i var i tvivl så ligger jeg stadig på langs her hjemme med tandsmerter.. Jeg har nu formået at se hele SATC, hele New Girl og er pt i gang med et Harry Potter maraton. Yes jeg havde såå mange planer i den her uge, men de blev i stedet udskiftet med min sofa. Det er dog ved at være bedre og jeg tænker at kunne klare at arbejde i næste uge og så ser jeg rent faktisk frem til min tandlæge tid på onsdag! Ønsk mig held og lykke :*

Outfittet her blev taget ugen før hvor solen skinnede og jeg faktisk var ærgerlig over at jeg havde lange bukser på! Skoene går jeg simpelthen så godt i og de er derfor totalt yndlings! Der er link i bunden af indlægget og de er faktisk sat en hel del ned lige nu :* Husk at læs med i morgen hvor mit næste girlboss indlæg udkommer!

And then there was silence! If you had any doubts, I’m still at home with toothache and have been all week. I have managed to watch all of SATC, New Girl and is currently having a Harry Potter marathon. I am actually looking forward to my dental appointment next wednesday!

This outfit was taken last week, when it was still sunny and I was sorry that I wore long pants. The shoes are still a favorite and are soo good to walk in. There is a link in the bottom, and they are actually on sale now!

Givenchy t-shirt // Topshop trousers (look a-like here) // Filippa K shoes (here) // DKNY purse

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *