WISHING TO WEAR

I de her dage har jeg en helt vild lyst til at shoppe, og hey det kommer nok desværre af at jeg ikke må! For lige så snart jeg siger jeg skal spare så er hele min garderobe pludselig ubrugelig :b Yes ældre end det er jeg altså ikke! Lige nu er tandlæge og rejse højst på listen og tøj må derfor vente lidt, meeen hele det her outfit måtte såå gerne flytte hjem til mig! Jeg arbejder rigtig meget i de her dage og jeg vil derfor klæde mig mere pænt i skjorter og lækre bukser, men det skal også være behageligt da jeg tager mange billeder og går meget rundt når jeg arbejder. Det her look er lige mig med flade sandaler, pæne bukser og en skjorte som har det der pyjamas look jeg elsker og hey så er tasken alt for lækker og passer til alt!

In these days, I’m trying to save money and therefore I suddenly have the sickest craving for shopping and wish to buy everything. This outfit is a perfect work outfit for me. I’m working so much in these days and are therefore looking for more work like clothes, that are still comfortable. This look has both with both the shirt and pants but adding the sandals it’s a bit more casual, wich I love.

 

1. TheSophie shirt // 2. Mango sandals // 3. Mango pants // 4. Decadent bag

2 Comments

 1. July 26 2017 / 6:20 pm

  Skjorte er jo nærmest lavet til dig med det navn den har!

  • Hrefna
   Author
   July 26 2017 / 6:31 pm

   Jaaa præcis! Bliver jo næsten nød til at købe den :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *