Life update

En lille livs update fra mig her. Jeg er stadig i smerter efter mine mange tandlæge besøg som ærlig talt har taget virkelig meget tid og energi (og kostet alt for mange penge).. Meeen heldigvis er det ved at blive bedre og burde snart være ovre :* Så jeg har været syg hjemme og nu arbejder jeg igen, og en hel masse ekstra for ligesom at betale for tandlægen :b Så derfor der er lidt stille her inde og mine søndags Girlboss indlæg er derfor også udskudt i denne uge! Jeg burde snart være på toppen igen dog!

Just a little life update. I’m stille ill after the dentist and that’s why it’s been quiet in here! But I will be back soon :*

 

SHOP THE POST

H&M dress // H&M hat // Filippa K shoes // Essie nailpolish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *