SUNNY YELLOW

Er der noget som gør en mere glad end sådan et par gule og mønstrede bukser? Neeej det er der ikke! I kan måske se på mit smil som er lidt skævt at jeg lige havde været til tandlægen da billederne her blev taget, men hey dagen blev reddet af de her bukser og den her t-shirt med gult print som jeg også er helt vild med! I dag har jeg både nået at spise morgenmad med en god veninde, været på arbejde hos Carré, haft møde med Decadent (mere om det en anden gang) og taget billeder med søde Natalie! Lang dag, men virkelig rart at nå så meget på en gang når jeg lige for tiden føler at tiden løber fra mig :* Brug for ferie snart!

Is there anything that makes you more happy than a pair of yellow patterned pants? Nooo, there isn’t! Maybe you can see on my smile that I just came from the dentist when the pictures were taken, but eitherway these pants with their bright color made me smile! Today I acomplished soo much, wich feels great in a time where I feel like I’m missing time every single day! I could for sure need a vacation soon..

 

 

SHOP THE POST

Clare V t-shirt // Vero Moda pants // Topshop shoes // Carré ring

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *