MY NEW BABY

Tasken er en sponsoreret gave fra Decadent // Ihh se lige min nye baby! Jeg fik i går lov til at komme forbi Decadent og vælge en taske og de havde simpelthen lige fået denne nye drøm hjem som jeg med det samme faldt for! Den er endnu ikke på deres hjemmeside, men findes i deres butik og burde komme online i næste uge :* Det er en klassisk og lækker taske som på trods af den ikke ser så stor ud, kan indeholde virkelig meget uden at den mister formen! I dag havde jeg både kalender, alt mit normale habengut og en hel del makeup med uden at den var helt proppet! Det er lige sådan en taske jeg har manglet og jeg kommer til at bruge den til hverdag da den heldigvis er så tidsløs at den passer til alt mit tøj :*

I kan finde resten af deres tasker her, og jeg skal nok skrive her inde når denne model her kommer online :*

The bag is a sponsored gift from Decadent // Have you seen my new baby? Yesterday I got to choose a bag from Decadent Copenhagen, and ended up with this baby! I loove it, it is so classic and goes with everything I own! Can’t wait to wear it.

It isn’t online yes, since it’s brand new, but it will be next week, and until then you can see all of their other bags here :*

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *