SIMPLE AND CLEAN

Sidst vi var ude og tage billeder var vejret simpelthen så øv! Og vi endte derfor med at tage billeder i 2 min før det begyndte at regne, det endte dog meget godt ud selvom man godt kan se det hele er lidt trist :b I er virkelig mange som har skrevet på insta efter mine bukser, de er fra Zara og er fra foråret så findes nok desværre ikke længere :/ Skjorten er fra Filippa K og er dejlig klassisk og kan bruges til alt, det ses faktisk ikke på billederne men den knappes faktisk ned i ryggen hvilket er en super fed detalje! I dag skal jeg på arbejde og hey det skal jeg også i morgen, lucky me! Næsten dejligt det regner for så er jeg ikke i dårligt humør over ikke at kunne være ude :b Håber i har en god lørdag :*

When we shot these pictures, the weather was so bad (as always). And we ended up with taking pictures for like two minutes and then it started raining, but hey they ended up pretty well anyways. A lot of you have written to me on Instagram about my pants, they are from Zara, but unfortunately I bought them in the spring so they are probably not in the stores anymore :/ The shirt is from Filippa K, and is so classic and clean and works for everything. it actually have a nice back detail with buttons allt he way down wich I love! Today and actually also tomorrow, I’m working, lucky me! Almost nice that it’s raining so that I’m not in a bad mood not to be outside :b Hope you are having a nice Saturday :*

 

 

SHOP THE POST

Filippa K shirt // Zara pants // Filippa K shoes // Decadent bag // Carré rings here and here

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *