Busy bee

Så får i endelig lidt lyd fra mig her inde! Jeg arbejder simpelthen 45+ timer i de her uger og jeg er såå træt! Jeg falder i søvn på sofaen nærmest lige når jeg kommer hjem og jeg bliver ved med at glemme hvad folk siger til mig :b Men nu er det også slut, jeg har arbejdet ekstra efter jeg var syg med mine tænder, men meningen med dette år var faktisk at jeg kunne prioritere bloggen mere så jeg glæder mig helt til at gå lidt ned i tid og måske begynde at have lidt aftener og weekender fri igen! I går havde jeg først Carré, så et par timer hvor jeg sad og arbejdede selv som i kan se, og så til sidst Filippa K til sent.. pressede dage! I dag vil jeg slappe af og lade op til en ny uge, en ny uge som heldigvis er lidt bedre og efter den er det slut med så meget job, hvordan folk dog gør det 😂

Finally a sign og life in here from me! The last weeks I’ve been working 45+ hours a week, and I am exhausted. I literally fall a sleep on the couch as soon as I lay down and I am starting to forget things :b The point of this year was actually to work but also to prioritize the blog a lot more. Can’t wait for next week when I finally have the time again!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *