Sunday look

Søndagen er gået og jeg har for første gang i lang tid haft fri! Og det har været skønt! Jeg har kunne slappe af og lave ingenting og seriøst nydt det! Outfittet her blev taget i sidste uge hvor jeg havde total tøjkrise, og når jeg har det er det altid denne t-shirt jeg hopper i! I morgen starter en ny uge og jeg har været god og fundet tøj frem her til aften så jeg starter ugen godt ud :b

The sunday has passed, and for the first time in a long time, I had the day off, and it was perfect! I had time to relax and do nothing wich was so needed. This outfit was taken last week when I had a clothing crisis. When I have that I always choose to wear this t-shirt wich saves everything. Tomorrow is the start of a new week and I have already figured out what I want to wear so that I’m getting a good start!

SHOP PRINTED T-SHIRTS

Givenchy t-shirt // Filippa K skirt // Topshop shoes  // Decadent bag // Carré rings here and here

Pictures by Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *