Monday wishes

I dag har været en rigtig mandag, sådan en hvor såå mange småting er gået galt.. Den har dog alligevel endt med at være meget god på trods af at Sebastian arbejder til så sent at vi ikke kan se det nyeste GOT afsnit, hvilket sucks! I morgen skal jeg arbejde fra 10-20 den læængste dag og jeg ville ønske jeg kunne hoppe i dette outfit, er tasken ikke perfekt? Håber jeres mandag har været god :*

Today have been a true monday, on of those day where so many things have gone wrong! And yet it still ended up pretty great even though Sebastian is working late so that we can’t watch GOT tonight, wich sucks! Tomorrow I have work from 10-20 wich is probably the longest day, it would be better if I could wear this outfit though, hos perfect is this bag? Hope your monday have been good :*

Sophie Bille Brahe necklace // Mango shoes // Mango pants // Lala Berlin t-shirt // ATP Atelier bag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *