Lady in red

Okay da jeg købte nederdelen her var jeg sgu lidt i tvivl om det blev for meget! Men efter jeg havde den på en dag er jeg helt forelsket i den. Lange nederdele er simpelthen så behagelige at have på og så synes jeg det er vildt pænt og vel også lidt mere voksent. Jeg er lidt hooked på at købe flere i den længde og gerne nogle med lidt print!

Mit kamera driller mig forresten lidt for tiden og flere af mine billeder ender med at blive sløret :/ Irriterende men en god grund til snart at udskifte det :b

Okay when I bought this skirt I had my doubts, but after I’ve worn it for a day, I absolutely love it! Long skirts is so comfortable and really stylish. I’m a bit hooked on buying more and maybe some with some print on it! 

 

SHOP MIDI SKIRTS

Givenchy t-shirt // H&M skirt // New Balance sneakers // Issey Miyake bag 

Pictures by Natalie

2 Comments

 1. August 16 2017 / 12:47 pm

  Rystede billeder, eller ej. Jeg elsker dem og jeg elsker dit look!

  Jeg må også anskaffe mig sådan en smuk nederdel, du gør det godt smukke!

  • Hrefna
   Author
   August 16 2017 / 12:54 pm

   Ihh en dejlig kommentar! Skønt du kan se bort fra det, og ja skynd dig at købe den for den er så rar at have på! :* <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *