Working girl

Godmorgen til jer som er stået op denne lørdag :* Jeg selv har været oppe i lidt tid for ligesom jeg næsten skal hver weekend så skal jeg arbejde i dag! Jeg lyder ikke helt tilfreds hva? Haha det er jeg heller ikke, men snart er det heldigvis slut med ingen friweekender og det glæder jeg mig helt vildt til!

Outfittet her havde jeg på den anden dag hos Carré. Jeg elsker at have skjorter på men synes nemt man ser lidt stor ud i dem, denne her sidder dog så pænt på kroppen og så synes jeg simpelthen det er så lækkert at se på, sådan et outfit med skjorte og det hele, føler mig så voksen :b Uhh og lige til sidst så er min Decadent taske kommet online og i kan finde den her. Den findes faktisk også i sort som også er noget så pæn!

Goodmorning to you guys who is up this Saturday :* I myself have been up for some time, since I have to go in to work today. I’ve been working so much these past couple of months but luckily it’s soon over and I can once again enjoy my weekends!

This outfit was taken some days ago when I wore it to work at Carré. I love shirts like this, but often feel like I look a little big, but this one fits so well and I love the shirt-work look! Btw my Decadent bag is finally online and you can find it here.

 

SHOP SIMILAR SHIRTS HERE

Decadent bag // H&M shirt // H&M pants // Asos boots // Carré rings here and here

Pictures by Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *