New Fave coat

For lige at male et billede, så sidder jeg lige nu i sofaen, med min dyne omkring mig i min natkjole og en nybagt scone med alt for meget smør på ved siden af mig sammen med en kop the. Yes jeg har det ret godt, jeg har nemlig fri hele weekenden hvilket ikke er sket i de sidste to måneder! Jeg skal passe mine bror og jeg har derfor absolut ingen planer andet end det, hvilket føles ret så rart! Outfittet her er fra den anden dag hvor jeg indviede min nye jakke! I ved jo jeg har haft en lignende blazer fra H&M, men jeg har solgt lidt ud så jeg kunne få råd til den nye her som er lidt mere efterårs venlig! Jep jeg er klar til koldere dage!

Just to paint a picture, right now I’m sitting at home, at my couch, with a blanket, a newly baked scone and a cup of tea! Yes I’m in a pretty good mood right now, mostly because I’m not working the entire weekend wich is a first in these last two months! This outfit was taking a couple of days ago when I wore my new jacket for the first time! I’m definitely ready for fall!

 

SHOP FALL COATS

H&M coat // Ganni t-shirt // Filippa K skirt // Acne boots // Issey Miyake bag

Pictures by Natalie

5 Comments

 1. August 25 2017 / 1:08 am

  Love the detail and small print in this coat ! 🙂

  • Hrefna
   Author
   August 25 2017 / 2:41 pm

   Taaak :*

 2. Andrea_CPH
  August 25 2017 / 7:34 am

  Elsker H&M! Synes, de gør det så godt. Super fin frakke! Den har jeg også kig på 🙂
  Og fed taske!

  • Hrefna
   Author
   August 25 2017 / 2:47 pm

   H&M gør det simpelthen så godt! Køb frakken inden den er udsolgt, bare husk den er ret stor i størrelsen :* Og tusind tak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *