NEW EVERYDAY JEWELLERY

Jeg går generelt egentlig med de samme smykker hver eneste dag og har derfor også haft de samme på de sidste mange år. Men efter jeg er begyndt at arbejde hos Carré er der sket lidt af en udskiftning og jeg har pludselig både flere smykker at vælge imellem og mine hverdags smykker er også blevet udskiftet lidt.

Øreringe er nok det jeg skifter mest. De store statement øreringe jeg har på, på billedet er fra Carré’s AW17 kollektion og de er såå fine! Det er nok ikke dem jeg kommer til at bruge hver eneste dag men på en dag hvor tøjet er lidt kedeligt skal de nok komme på og ellers så en fredag aften pifter de lige det hele lidt mere op! I så jo et par af mine andre hverdags øreringe i indlægget her, og netop øreringe er noget som jeg nemt skifter fra dag til dag.

Mine ringe er nok det vigtigste for mig, jeg føler mig helt nøgen uden og jeg går ikke ud af døren uden dem alle sammen. Disse 4 har jeg på næsten hver eneste dag. De to store i guld er også fra Carré og relativt nye, hvor den mindste er et arvestykke og har siddet på i lang tid og v-ringen fra Jane Kønig er et par år gammel. Jeg er ikke så bekymret for at mixe guld og sølv og derfor er mit ur også i begge dele.

Jeg har også en ny stor sølv ring (se den her) og det sker til tider at jeg skifter mit guld look ud med den. Så kommer den grønne på pegefingeren og min sorte ring bliver skiftet ud med denne fra Jane Kønig.

Jeg går ikke så meget med andre smykker end dette, mit ur og ofte en spinkel halskæde. Jeg kan godt li’ at holde mine smykker således at det passer til næsten alt mit tøj men at de stadig larmer nok til at man lægger mærke til dem, derfor fokuserer jeg også mest på hænderne så det ikke ligner der bare er kastet smykker ud alle steder på en hvor de kan være. Jeg linker til smykkerne i bunden af indlægget.

I often wear the same jewellery everyday, and my jewellery collection therefor haven’t changed much in the last couple of years. But after I started working for Carré it have gotten a lot bigger and I now have a lot more to choose from every morning. I mostly wear gold but I’m not afraid to mix silver and gold and wear both at the same time, wich is why my watch is also with both silver and gold, so that it goes woth everything.

My earrings are new and from the new AW17 Carré collection, and I therefor had to own them! They make quite a statement and is kind of loud. My earrings is what I change the most, and I often wear differents everyday, where as my rings are the same all year long.

I have linked to everything in the bottom of this post.

 

Carré statements earrrings // Carré shield ring // Jane Kønig v-ring // Carré gilded marvels black ring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *