Highstreet statement earrings

Lige for tiden er jeg helt hooked på store statement øreringe! Det er dog en trend som jeg nok hurtigt bliver træt af og jeg vil derfor helst ikke investere det store i det. Heldigvis er der flere af highstreet kæderne som laver nogle super cool smykker som næsten intet koster! Jeg ejer selv dem nederst til højre som pifter et hvert outfit op!

Right now I’m super hooked on statement earrings! But it might just be a trend and something that I’ll quickly grow tired off, so I’m not going to spend a lot of money on it! Fortunately a lot of the highstreet chains makes a lot of super cool jewellery! I al ready own nr. 4 and love how they spice up every outfit!

1. Pieces earrings // 2. Pieces earrings // 3. Mango hoops // 4. Zara earrings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *