Earthy tones

Rodet hår, stort smil og et kæmpe tørklæde for ikke at fryse i efterårs vejret. Øv hvor er det blevet koldt! I dag har jeg faktisk ingen aften planer hvilket er ret så skønt og i morgen kan jeg sove længe! I har ingen ide om hvor lækkert det er for mig! Jeg bruger lige nu mine hverdage på Carré, Filippa K og på at nå at se alle mine veninder som jeg har forsømt hen over sommeren hvor jeg havde ekstra ekstra travlt! Øreringene linkede jeg til i sidste indlæg og de er altså alt for lækre! Elsker hvor store og opsigtvækkende de er! Tørklædet slæber jeg med mig alle dage lige nu fordi vejret skifter så meget og et stort tørklæde som dette er bare så nemt lige at smide i tasken (og alt for lækkert at sidde med!)

Messy hair, big smile and a giant scarf to get me through the cold weather. Omg it’s cold these days! Today I’m actually plans free, and I’m loving it! And hey tomorrow I get to sleep in, wich seriously is the best feeling ever. The earrings are new, (I linked to them in the previous post) and I love how statement like they are, you really notice them! The scarf I carry with me all the time, just because the weather is changing so much that at one time I’m running around in my t-shirt and the next I’m wearing a jacket and this scarf!

 

Filippa K t-shirt // Zara scarf // Monki jeans // Acne alma boots // Ellos bag

Pictures by Natalie

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   September 14 2017 / 9:37 am

   Tusind tak! Så dejligt du kommenterer :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *