My on-the-go beauty products

Det er sjældent jeg skriver om beauty, på trods af at det jo er noget jeg gør brug af hver eneste dag, og på trods af jeg faktisk er rimelig kritisk når det kommer til hvilke produkter jeg bruger! Jeg tænker at jeg vil introducere det lidt her på bloggen, denne gang med de ting jeg altid har med i tasken!

Det vigtigste for mig er at jeg i tasken har produkter som kan “friske mig op” midt på dagen, da jeg tit er ude fra kl 8 om morgenen til 21-22 om aftenen. Jeg arbejder nogle dage både hos Carré og derefter hos Filippa k og andre dage har jeg fri kl 16 men mødes med en veninde og drikker kaffe. I begge tilfælde kan jeg godt li’ at have lidt forskelligt med så jeg ikke ligner en som er psyko træt (som jeg er!).

Jeg har altid min håndcreme fra Aesop med! Det er den bedste håndcreme med den lækreste duft. Jeg bruger den også til tider på kinderne når jeg ser lidt ekstra træt ud og huden har brug for lidt liv! Derudover har jeg min parfume som er en lille taske version fra Yves Rocher. Den er ret neutral, men jeg føler mig altid lidt mere overskudsagtig og lækker når jeg lige bruger den der sent på dagen.

Af makeup har jeg altid en mascara. Denne fra Løvén er ny og fik jeg sponsoreret i gave, den er dog hurtigt blevet min yndlings og den jeg altid har på mig! Derudover har jeg en concealer med til under øjnene og en læbepomade, lige nu denne fra Diptyque som jeg køber igen og igen da den virker super godt og indpakningen er noget så fin :b

I haven’t written much about beauty products here on the blog, but thinking about introducing it a bit since it’s something I use everyday and actually care a lot about. Starting with the beauty products that I always have in my bag.

The hand lotion from Aesop is definently my favorite, it works well and have the nicest scent. I also sometimes use it on my cheeks to freshen up a bit if my skin looks dull. I also always have a small perfume with me to use in the end of the day, since my days often start at 8am and end at 9-10pm.

I too carry some makeup around so that I can fix it after work if I’m going somewhere. Here I always have with me, my mascara, right now I use this one from Løvén wich works perfectly, and then I also carry a concealer to use under my eyes so that I doesn’t look as tired as I maybe am.

In the end I must tip you about this lipbalm wich I buy over and over again. I love the packaging and then it works so well!

Aesop hand lotion // Loréal concealer // Løvén mascara // Diptyque lipbalm // Yves Rocher perfume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *