Hello Monday

Okay hvor skøn er den her nederdel ikke lige? Jeg er helt vild med den, (der er link til den i bunden) og jeg elsker hvor opsigtsvækkende den er, den dag jeg havde den på, kommenterede alle den simpelthen :* I dag har jeg arbejde fra 9-21 lige med et par timers pause dog hvor jeg kan sidde og blogge lidt, men når jeg kommer hjem i aften er jeg helt sikkert vildt træt! Hård mandag!

Okay how great is this skirt? I’m crazy about it, and love how everybody notices it when I’m wearing it! Today I have work from 9am-9pm with a few hours break where I have time to blog and relax a bit! So when I get home tonight I’m going straight to bed!

 

 

Givenchy t-shirt // Zara skirt // Acne boots // Issey Miyake bag

Pictures by Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *