Organic Basics – the best basics

Sponsoreret indlæg // Jeg er indgået samarbejde med Organic Basics og har modtaget dette lækre sæt samt den bedste hvide t-shirt! Organic Basics laver bæredygtige basisvarer i den lækreste kvalitet. Jeg kontaktede dem fordi jeg havde forelsket mig i ovenstående sæt, og den fine farve. Jeg tuller rundt i det her hjemme og bruger det de dage hvor jeg ikke ønsker den stramme bh som gør jeg glæder mig til at komme hjem og tage den af igen :b I kan finde sættet her (det findes også i sort!).

Jeg modtog også en af deres basis t-shirts i hvid (den får i af se i et senere indlæg). Jeg går med hvide t-shirts flere gange om ugen da det bare passer til alt, og jeg smider tit en blazer ud over for at få et helt minimalistisk look. Denne hvide t-shirt er hurtigt blevet en favorit så den kan jeg klart anbefale :* (skal faktisk selv have købt den i sort også!) Find den her. Priserne er heldigvis til at følge med i, en t-shirt koster 199 men de har også en masse samlede pakker med t-shirts og nogle med undertøjet også så man kan fylde op på basis tingene ret nemt :b

Sponsored post // I’ve teamed up with Organic Basics and have received this gorgeous underwear and the best white t-shirt. Organic Basics makes sustainable basics in the best quality. I actually contacted them because I just loved this blush pink color! I use it here at home and on those days where I don’t want to wear that tight bra where you are just thinking about going home and getting it off again :b You can find the underwear here (it also comes in black!).

I also received one of their basic t-shirts in white (you’ll see that later on). I often wear white t-shirts with a blazer or jacket over for a minimalistic look and I therefore am always looking for the right one! These are so comfy and have the perfect fit (I really need to buy it in black aswell!) Find the white one here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *