Parisian vibes

Hvis der var et sted jeg godt gad og bo, så var det Paris! Sebastian og jeg har faktisk snakket om det mange gange men ingen af os kan fransk så det er sgu lidt svært i forhold til jobs og sådan :/ I går var jeg smuttet i disse fine, Dior like sko! Uf de er fine og fransk prinsesse agtige. Jeg elsker det! Udover det havde jeg helt simpelt mine yndlings jeans og klassisk sort blazer på. Helt enkelt som jeg godt kan li’ det.

I dag er sådan en dag hvor jeg løber rundt! Først arbejde hele dagen hos Carré, så løbe hen for at tage til spændende event (følg med på insta) og så tilbage til byen for at spise ude med Carré og være typen der kommer senere end alle de andre! Travl men heldigvis spændende dag!

If I had to live somewhere else, Paris would be where I wanted to be! Sebastian and I’ve talked about it so many times, but we sadly don’t speak french so it would be quite difficult to work there :/ Yesterday I wore these pretty, Dior like shoes! Omg they are cute and princess like. I love it! Besides that I also wore my favorite blue jeans and a classic black blazer, simple just as I like it. 

Today is one of those days where I am running around! First work at Carré, then I need to run to make it to an exiting event (follow me on insta to see more) and then back again to make it to dinner woth Carré and be the person who is late, typical! But hey the day is filled with great stuff, busy but great!

 

New Look blazer // Monki jeans // Issey miyake bag // Zara shoes

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *