Friday treat

I dag stoppede jeg forbi Louis Vuitton og købte noget jeg længe har kigget på og endelig har fået sparet op til! Det er såå sjældent jeg køber noget fra ny da jeg næsten altid shopper på Trendsales. Derfor var det også helt specielt i dag at gå der ind og købe noget jeg virkelig gerne ville ha’. I får indholdet at se snart :* Men hey hvor pæn en indpakning kører de ikke lige?

I stopped by Louis Vuitton earlier today and bought something that I’ve been looking at for some time now, and finally have saved up the money to buy. It is soo rare that I buy something in a store, since I usually buy my clothes used and online. So it was extra speical today to go in to the store and pick out what I wanted! You’ll get to see whats inside in the next couple of days, but for now, how great is their wrapping? I love it!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *