Here it is, my new baby

Okaaay her er den! Min nye LV baby :* Det er en Louis Vuitton Toiletry Pouch 26 og jeg knus elsker den! Jeg så den på Sidsel Alling for et stykke tid siden og måtte eje den. Jeg har derfor solgt ud af garderoben, bla. min Furla taske som desværre ikke blev brugt nok, men hey tilgengæld har jeg fået noget nyt ind som jeg 100p kommer til at bruge i lang lang tid. Jeg synes generelt at Louis Vuitton laver nogle super lækre ting, og jeg elsker deres print. De laver desværre også en masse ting som giver mig uhyggelige flashbacks til 00’erne men lige denne her i en meget kantet form uden for meget tingeltangel er jeg helt vild med! Hvad synes i? :*

Okay here it is, my new LV baby :* It’s a Louis Vuitton Toiletry Pouch 26, and I love it! I saw it on another blogger some time ago and fell in love. I’ve therefore sold other bags and stuff from my wardrobe, and now this baby is mine! I generally feel like Louis Vuitton makes so much cool stuff and I love the print. They do however also make som stuff that gives me horrible flashbacks to my younger days, but this very squared form, I absolutely love! What do you think? :*

Louis Vuitton Toiletry Pouch 26

2 Comments

 1. Gry
  October 2 2017 / 11:18 am

  Hvor er din lækre hoodie fra?

  • Hrefna
   Author
   October 2 2017 / 11:51 am

   Weekday :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *