Beauty: My favorite skin products

Som i måske ved er jeg begyndt at blande lidt mere beauty ind på bloggen her, da jeg egentlig synes det er meget spændende og måske kan være rart med lidt anbefalinger i en jungle af produkter.

Sidst skrev jeg lidt om mine on-the-go produkter (læs det her), og i denne uge har jeg valgt at sætte fokus på min ansigts rutine. Jeg har nok ret normal hud, hverken tør eller fedtet og hverken sart eller meget ramt af noget. Jeg prøver generelt at bruge så få produkter som muligt, men nu hvor jeg fik samlet dem alle synes jeg alligevel det var ret mange forskellige jeg gerne ville nævne for jer :b (se billede af dem alle nedenfor)

 1. Plaisir, All Gone Micellar (find den her) – Dette produkt bruger jeg hver aften til at rense min hud. Det er en meget mild rensevand som fjerner makeup og gør huden frisk. Generelt bruger jeg meget milde produkter da jeg gerne vil skåne huden mest muligt, jeg har prøvet mange forskellige, men denne her virker godt og er heldigvis ikke særlig dyr!
 2. Plaisir, Clean Up Face Foam (find den her) – Denne her skum bruger jeg i badet 2-3 gange om ugen når jeg gerne vil rense ansigtet ekstra meget. Jeg bruger generelt ikke masker eller noget da jeg ikke har så mange problemer med huden, men et par gange om ugen vil jeg gerne give den et ekstra boost og rense helt igennem også fordi det tit går lidt hurtigt om aftenen. Jeg elsker følelsen af skummet og så er den virkelig nem at bruge.
 3. Løwén, Eye Makeup Remover (find den her) – Denne bruger jeg også hver eneste aften til at fjerne min mascara som er det eneste jeg bruger på øjnene. Jeg bruger mascaraen fra samme brand og den fjernes super nemt fra øjnene på trods af at produktet ikke indeholder olie hvilket gør man ikke er efterladt helt fedtet.
 4. Juhldal, Face & Body Oil (find den her) – Jeg bruger en olie i ansigtet når det har været rigtig koldt og min hud har brug for ekstra fugt. Jeg bruger den ikke så ofte da min hud så bliver fedtet, men om vinteren bliver den gerne brugt en gang om ugen. Denne version med oliven/citrus dufter super godt! Jeg har som i ved i længere tid været ret fan af Juhldals produkter og det her er ingen undtagelse :*
 5. GLAMGLOW, Thirsty Mud Treatment (find den her) – Det her er mit nyeste produkt som jeg kun har prøvet en gang faktisk! Det er en tyk creme som du enten kan bruge natten over (det gør jeg) eller du kan bruge den i 20 min og tørre resten af den af som en slags maske. Den har seriøst en fantastisk kokos agtig duft som minder mig om ferie og så er den super lækker i konsistensen! Jeg brugte den faktisk i går nat for første gang og var ret imponeret over hvor meget den fugter huden. Jeg tror at denne her vil blive brugt rigtig meget nu hvor det bliver koldere og jeg vil nok ende med at skifte lidt mellem olien og denne.
 6. My Moments by Matas, Rich Hydrating Face Cream (find den her) – Okay nu til den sidste, nemlig min helt almindelige dagcreme. Den her er let og luftig og jeg bruger den om morgenen og om aftenen på almindelige dage. Den indeholder kamille og er beroligende for huden hvilket man godt kan mærke efter jeg har renset den og huden godt kan være lidt mere op blusset.

Det skal selvfølgelig nævnes at flere af de her produkter har været givet til mig i gave af pr bureauer eller i goodiebags til events, meeeen jeg modtager en del beauty produkter og tester og udvælger dem jeg bedst kan li’! Dem jeg har nævnt her er dem jeg har brugt i en længere periode og selv køber igen da jeg synes de er de bedste til min hud! I må endelig skrive hvis i har spørgsmål til noget :*

As you might know, I’ve started to do som beauty posts in here. I actually like reading about beauty myself and get some good tips, so I hope you like to too :* Last time I wrote about my on-the-go products (read it here), and in this weeks I’ve chosen to write about my skin rutine.

 1. Plaisir, All Gone Micellar (find it here) – I use the cleansing water everynight to remove makeup and clean my skin. I’ve tried a lot of different ones but this one is the best one I’ve tried. It’s very gentle and doesn’t dry out the skin, and isn’t expensive.
 2. Plaisir, Clean Up Face Foam (find it here) – I use this foam in the shower 2-3 times a week when I want to clean my skin a bit extra. I love the feeling of the foam and it’s really easy to use.
 3. Løwén, Eye Makeup Remover (find it here) – To remove my mascara, wich is the only makeup I use on my eyes, I use this product from Løwén. It doesn’t contain oil so you dont end up greasy after using it, but it still removes all of my makeup effectively.
 4. Juhldal, Face & Body Oil (find it here) – I use a oil on my face in the winter and in times where my skin is more dry. I love this smell of olive/lemon and the oil isn’t to sticky but absorbs to the skin quite well. I btw love this brand and have so many of their products!
 5. GLAMGLOW, Thirsty Mud Treatment (find it here) – This one is my newest product, and to be fair I only used it a single time but it was so nice that it will definitely join my skin rutine! It has a coconut like smell and reminds me of vacation wich I love! It’s a thick skin creme that you can use over night, wich I do, or you can use it as a mask and leave a thick layer on for 20 min and then remove the rest.
 6. My Moments by Matas, Rich Hydrating Face Cream (find it here) – The last product I use, is a standard face cream. This one is light and calming for the skin. It contains chamomile and I use it at night and every morning.

Some of the products have been given to my in goodiebags or in sponsored gifts, but I try out a lot of products and have chosen my favorites that works for my skin, and the products I have shown today is the ones that I use and will buy for myself in the future again :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *