Hiding from the rain

To indlæg på en dag, man kan godt mærke jeg har haft fri i dag :b I de næste to uger har jeg lidt mere fritid end jeg har haft de sidste par måneder og jeg kan allerede virkelig mærke det på mit overskud. Det er såå rart ikke at være ved at dø af træthed kl 19 og i dag har jeg ligget på sofaen hele dagen, ordnet blog og praktiske ting som jeg har udskudt i alt for lang tid, og det har været såå rart.

Outfittet her havde jeg på på en anden regnvejrsdag, så vi søgte ly for regnen. Og nej mit outfit var ikke regn venligt, heldigvis havde jeg dog bukser med så jeg kunne skifte, det er dog nok også det sidste outfit i får i år med bare ben da det virker til at vi virkelig har ramt efteråret nu :*

Two posts in one day! I’ve had the day off, and I’ve been fixing so many things that I’ve been wanting to do for so long! The next two weeks I will be working a little bit less than usually and I can really feel it, I’m much happier and isn’t falling a sleep at 7pm!

This look was shot at a rainy day, and no this outfit was not a rainproof look. Fortunately I had extra pants in my bag and could change, but I think this is the last summer like outfit since it’s officially fall!

H&M knit // H&M skirt // Filippa K shoes // DKNY bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *