Classic me look

Omg en nedern regn lørdag vi kører i dag? Sebastian og jeg brugte morgenen på et indendørs loppemarked hvilket var super hyggeligt og så kæmpede vi os hjem i regnvejr og har brugt resten af dagen på bare at slappe af, hvilket seriøst har været rart! Jeg har fået ordnet sådan nogle praktiske ting som at rydde op i mine sko og stille dem alle pænt i kasser igen :b Jeg skal arbejde i morgen så i dag er faktisk min eneste fridag i den her uge og det er seriøst rart så bare at bruge den indendørs uden nogle forpligtelser! Det her look er btw såå meget mig! Helt sort og enkelt med min yndlings clutch i hånden!

Omg a super rainy Saturday! Sebastian and I spend the morning at an indoor fleemarket wich was super nice, and then we fought our way back home in the rain and have used the rest of the day in pyjamas while drinking tea :b I’m working tomorrow so today is my only day off, and it therefore feels perfect just spending it doing nothing! This look is btw soo me, all black and simple and with my favorite clutch!

Givenchy t-shirt // Kenneth Cole blazer // H&M pants // Acne boots // Louis Vuitton bag

Pictures by Cecilie Krog

2 Comments

 1. Freya
  October 7 2017 / 9:41 pm

  Er så vild med det her outfit og de bukser! 😍👌🏻

  • Hrefna
   Author
   October 7 2017 / 10:18 pm

   Taaaak søde :* <3 Så sødt du læser med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *