Life lately

Nå jeg tænker i trænger til en lille update på hvad jeg går og laver for tiden :* Som i måske husker startede jeg i sommer hos Carré som grafiker og var der deltid mens jeg arbejde for Filippa K. Det har begge steder været super men også såå stressende! At få to jobs til at gå op er ret så besværligt og jeg har derfor i de sidste par måneder arbejdet meget mere end godt er! Nu er jeg derfor gået fuldtid hos Carré og har kun et par vagter tilbage hos Filippa. Det er altid lidt hårdt at stoppe et sted synes jeg, men ihh hvor er det godt og hvor får jeg bare mere tid med alle de friweekender pludselig!

I den sidste tid har jeg derfor arbejdet og prøvet at nyde min fritid så meget som muligt, kun to uger igen og så er det hej fritid, og hey så har jeg snart fødselsdag, 25 år uhh det er jo næsten voksent! Men så også kun næsten :*

Thought you might need an update on life lately :* As you might remember I got a job at Carré this summer and have worked there and at Filippa K since then, but two jobs have been so hard to juggle so now I’m starting fulltime at Carré and only have a few shifts left at Filippa! A little sad but better to have more freetime and focus on one place! Besides working to much I’ve been trying to enjoy life, only two weeks left and then I’m going to have a lot more freetime, sounds great! And hey then I’m turning 25 in a little time, almost a grownup :b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *