Bad weather and saturday inspiration

Jeg er i super dårligt humør over vejret i dag! Jeg har såå lidt fritid for tiden og jeg glæder mig virkelig til at stoppe hos Filippa K og få lidt mere tid! Ikke fordi det ikke er et super sted, meeen lige nu arbejder fuldtid et sted og deltid et andet og det fungerer ikke! I dag er min eneste fri dag som jeg skulle bruge på billeder og blog, og så regner det seriøst hele dagen og gør det umuligt med billeder! Jeg er ikke tilfreds….

I’m in such a bad mood! The weather here in Copenhagen is the worst. It have been raining all day long and since today is my only day off this week, I really had plans to blog and shoot pictures wich the weather ruined! So I will just stay indoors and pout….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *