Fall outfit

Støvlerne er sponsoreret af Shoebiz // Uf jeg har travlt for tiden. Den sidste uge har der været en masse sygdom og jeg har derfor løbet rundt for at nå det hele! Denne uge er dog heldigvis dejlig kort og fyldt med gode ting. Jeg har min sidste Filippa K vagt, hvilket både føles underligt men også godt for det giver mig lidt mere fritid især i weekenderne hvilket jeg har manglet! Og hey så fylder jeg 25 år på lørdag. Sebastian har allerede givet mig min fødselsdagsgave som er helt fantastisk men den får i mere af vide om snart :*

En helt anden ting er mine nye støvler! Jeg har lavet samarbejde med Shoebiz hvor de her støvler er fra og jeg har levet i dem lige siden de blev mine, de har en perfekt hæl højde og passer til alt! Jeg har faktisk et par støvler mere fra dem men dem får i af i løbet af ugen :*

The boots are sponsored by Shoebiz // I am so busy these days and have been running around all week. Fortunantly this week is a little bit less stressfull and filled with good stuff. First of all I have my last shift at Filippa K. A little sad but also really nice since I now get a lot more freetime! Second my birthday is comming up and hey I’m turning 25! Sebastian al ready gave me my present but more about that later :*

A whole other thing is my new boots from Shoebiz! They are new and a gift from them. I’ve worn them everyday, they are so comfortable and have a small heel wich is perfect for me when I’m working and want to look nice but without hurting my feet. I actually have a pair more from them, but you’ll see them another time :*

Ganni t-shirt // H&M knit // H&M pour Isabel Marant leather pants // Shoebiz boots // Louis Vuitton bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *