I’m going to…

… LONDON! Yay! På lørdag har jeg fødselsdag og fylder 25 år og i den anledning har Sebastian givet mig den bedste gave, nemlig en tur til London! Vi rejser på min fødselsdag og er væk i et par dage. En perfekt forlænget weekend! Det er fjerde gang jeg skal dertil men hvis i har nogle gode spisesteder må i endelig sige til :* Jeg glæder mig helt vildt da jeg virkelig har savnet at rejse og bare har brug for nogle ferie dage væk fra alt! Billederne er fra sidste år hvor jeg var i London med min familie :*

… LONDON! Yay! On Saturday it’s my birthday, and hey I’m turning 25! On that occasion Sebastian have al ready given me my present wich is a weekend trip to London! I’m so exited, it’s soo needed! It’s the fourth time I’m going there, but if you have any good restaurants or something to see, please write to me :* The pictures are from last year when I was in London with my family :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *