What to pack in your carry on

Så er det i overmorgen at vi tager til London og jeg kan sleet ikke vente! Ihh hvor jeg glæder mig! Jeg stresser altid over at pakke og laver utallige lister over hvad jeg skal have med i ugen op til og alligevel er det jo næsten altid det samme jeg pakker til f.eks. det jeg har med i flyet. Jeg er altid ærgerlig når jeg skal flyve over at jeg ikke ejer en Malene Birger shopper som jo er den perfekte flytaske og kigger altid på prisen på den inden vi skal rejse xb Meeen det bliver nok til mit Ellos net i stedet! Udover det vil jeg iklæde mig en stor hoodie da jeg tit fryser i flyet, og så vil jeg have store høretelefoner med så jeg kan høre musik hele vejen og måske imens kigge i det nyeste Elle som jeg har liggende klar her hjemme til at tage med! Decadent pas holderen er såå lækker og ville klæde mit pas alt for godt! Det må være et ønske til næste rejse dog :*

Yay only two days until we are going to London and omg I’m looking forward to it! I always stress about packing and write list after list with what I need to bring and what I want to wear, buuut I always end up bringing somewhat the same as last time… The Malene Birger bag is for me the perfect travel bag, and I always regret not having one when I’m going somewhere! Must be a wish before the next time! Instead I’m probably going to use my big Ellos totebag, wear a huge hoodie so I will stay warm and listen to music the whole way whilst reading the new Elle that I have saved for the trip! Can’t wait :*

Elle magazine // Wood Wood hoodie // Decadent passport holder // By Malene Birger bag // B&O headphones // Aesop handlotion // Holistic Silk eyemask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *