New winter coat

Støvlerne er sponsoreret af Shoe Biz // Som jeg har nævnt før og som i måske så på Insta den anden dag, så har jeg haft min sidste dag hos Filippa K! Det er altid lidt underligt at stoppe et sted og sige farvel til folk men nu kan jeg fokusere 100% på Carré, og det passer mig virkelig godt! Jeg skulle selvfølgelig have en sidste ting med derfra inden jeg stoppede og overvejede det i laang tid, for hvis det stod til mig kunne jeg slæbe halvdelen af butikken med hjem! Valget faldt dog på denne perfekte frakke i den smukkeste oliven grønne farve. Jeg manglede virkelig en ny vinterfrakke da min gamle camel farvede fra H&M er godt og grundig slidt. Jakken er super klassisk hvilket er helt bevidst for den skulle gerne holde i de næste par år og så kan man nemmere måske købe en billigere trend baseret jakke en sæson som ikke holder lige så lang tid.

Støvlerne er nye og er fra Shoe Biz – jeg skrev jo jeg havde fået et par mere end dem jeg viste sidst. De her er super seje og virkelig gode at gå i, så dem kommer jeg virkelig til at bruge hele vinteren!

I aften skal jeg ud og drikke drinks, lidt pre birthday drinks med en sød veninde, men inden da skal jeg lige nå at pakke, for vi rejser i morgen tidlig og jeg har ikke ordnet en eneste ting endnu!

The boots are sponsored by Shoe Biz // As mentioned before, or maybe you saw it on Insta the other day, I’ve had my last day at Filippa K! It’s always a weird feeling to say goodbye to everybody but now I can put all my focus on Carré and that really suits me. Of course I had to buy one last thing from them, and i really thought hard about it. If it was up to me I would drag half of the store with me. In the end I ended up with this beautifull olive coloured coat. I really needed a new winter wool coat and I love how classic this one is and I love the colour. Hopefully it will last the next couple of years!

The boots are new and a gift from Shoe Biz. They are super cool and good to walk in, so they will definently be a winter favorite!

Tonight I’m going out for some pre birthday drinks with a good friend, but before that I really need to start packing! We are leaving tomorrow morning and I still haven’t done anything yet.

Filippa K coat // Shoebiz boots // Louis Vuitton bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *