It’s my birthday!

Det er min fødselsdaaag! Yay! 25 år og nu officielt tættere på 30 end 20! Da jeg var yngre tænkte jeg altid at man var voksen når man var 25, meeen det må jeg nok trække lidt tilbage for jeg føler mig ofte mere som teenager end som voksen! Dog er det lidt tættere på nu jeg arbejder fuldtid, så mon ikke voksen følelsen kommer snigende stille og roligt :*

Lige nu er jeg på vej til London med Sebastian hvor jeg vil fejre min fødselsdag og mine mange år! Følg med henne på Insta (@sophiehrefna) hvor jeg opdaterer fra rejsen :*

It’s my birthday! Yay! 25 years old and officially closer to 30 than 20! When I was younger I used to think that when you were 25 and in your mid 20’s you were a grown up. But I’m sorry to say that I most of the time feel more like a teenager than a grown up! Maybe now that I have a full time job the grown up feeling will come :* 

Right now I’m on my way to London with Sebastiab to celebrate my birthday. Follow me on Insta (@sophiehrefna) for updates on my trip!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *