INSPIRATION #6

Lige nu er jeg ude og rejse, men i skal ikke snydes for en god omgang mandags inspiration! Om mandagen er der tit brug for det! Jeg er altid lidt mindre inspireret tøj mæssigt efter en god weekend og selvom jeg aldrig står op og virkelig ikke orker at arbejde så er det da lidt ekstra hårdt at skulle stå tidligt op efter et par dage hvor man har sovet længe! Jeg kan bruge uendelige timer på at kigge tumblrs og gør det gerne mens jeg stener serie, så rart med kæmpe skud inspiration <3

Right now I’m in London, but of course you still get your Monday inspiration! It’s often on Mondays that it’s needed! I’m always a little less inspired when I need to get up early and start yet another week after two days of relaxing and sleeping in! I can spend endless hours on Tumblr and often do so when watching tv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *