London guide

Jeg er tilbage i DK, tilbage på arbejdet og selvom jeg har en kort uge, så er det seriøst hårdt at komme tilbage efter sådan et par fridage! Vi rejste lørdag morgen og kom hjem igen tirsdag aften hvilket passede super godt da vi faktisk havde okay meget tid i byen! Vi fløj med easyjet hvilket var super billigt, man skal bare være opmærksom på at de er meget strikse med håndbagage og man må kun have en enkelt taske med og altså ikke en lille taske op til flyet ved siden af. Jeg havde min DKNY taske med som på billedet men den skulle altså ned i kufferten! Derudover så skal man lige huske at prisen for at komme fra lufthavnen ind til byen er ret så dyr, hurtigt toget koster 170 kr pr. vej pr. person (vi fløj til Gatwick) så selvom flybiletterne er billige skal man lige tage tog turen frem og tilbage med i prisen 🙂

Vi boede i området Notting Hill som jeg før har besøgt, og det er mit absolut yndlings område! Der hvide bygninger, små hyggelige shops og så ligger det ret centralt så vi gik en dag ind til Oxford street og ellers går metroen direkte der ind med kun et par stop.

I’m back in DK. and even though I have a short week it’s way to hard to be back after a couple of days off! We went to London Saturday morning and came back Tuesday night, which was perfect cause it gave us a lot of time in the city! We travelled with Easyjet which was nice and cheap, but you have to be aware og their strict luggage politic! And another thing, even though your flight tickets might be cheap you have to be aware of the train tickets to get in to the city from the airport which can cost as much as your flight tickets. 

We stayed in the area called Notting Hill which I have visited before. I love this area with it’s cute little shops, white building and it is nice and centralt! 

Vi boede på hotellet The Abbey Court. Vi ledte faktisk efter et billigt hotel med god belligenhed og var mere ligeglad med selve hotellet da vi jo bare skulle sove der. Vi fandt dette som lå fantastisk, tæt på metro og tæt på hyggelige områder og restauranter! Vi blev dog glædeligt overrasket for billederne havde givet et indtryk af at det var et lidt slidt hotel men vi blev mødt af det mest hyggelige lille engelske hotel som var super charmerende og med et lækkert værelse med det fineste badeværelse! Vi havde ikke købt morgenmad men benyttede os i stedet af de mange morgenmadssteder i området. Hotellet kan klart anbefales!

We stayed at the hotel The Abbey Court. We were actually looking for a cheap hotel with a good location and found this one. The pictures from the website made it look like the hotel and rooms was a bit old and used but when we arrived we were met by the cutest english hotel with so nice rooms and the coolest bathroom! I can definently reccomend the hotel!

Vi spiste som sagt lidt forskellige steder i Notting Hill og var super meget i det område da jeg bare elsker det! Her er lidt forskellige anbefalinger fra de bedste steder vi var :*

Eggbreak – Det første billede er fra da vi spiste morgenmad her, den sidste dag. Det var såå lækkert! Virkelig anbefalingsværdigt og et af de bedste steder vi spiste. Det lå 2 min fra Notting Hill metro.

Farm Girl – Billede to er fra kaffe på det instagram venlige sted Farm Girl. Jeg havde set billeder der fra så selvfølgelig måtte vi der til. De laver bla. sort og grøn kaffe og så den her rosen en jeg fik. Jeg må desværre sige at det ikke smagte super godt, mit det smagte sgu lidt som badevand og Sebastians cappuccino var faktisk heller ikke den bedste. Der er super hyggeligt og virkelig mange mennesker så måske maden er bedre! Instagram venligt er det dog :b

Electric Cinema – Electric Cinema er en vintage biograf som også har en restaurant ved siden af. Vi spiste morgenmad der og fik en omgang english breakfast. Det var en moderne version med de lækreste råvare og et smagte super godt! Senere drak vi faktisk også en milkshake der som også var virkelig god!

The Distillery (her) – En gin bar med de lækreste drinks. Super lækkert sted at drikke drinks med lækker stemning og så ligger det lige på portobello road!

We ate a couple of different places in Notting Hill and I’ll just write about the places that we loved :*

Eggbreak – The first picture is from there. We ate breakfast there the last day, and it was soo good! It is 2 min away from Notting Hill Gate and I can really recommend it!

Farm Girl – This popular instagram place I ofcourse had to try! We had coffee there, but I’m sorry to say that my rose one tasted like bathwater and Sebastians cappuccino really wasn’t that good. A good picture place though, and people kept comming so maybe the food is better!

Electric Cinema – This place is a vintage cinema which also have a restaurant. We had breakfast there one day and ordered the english breakfast. It is a modern version and it tasted perfect! 

The Distillery (here) – A gin bar that we tried. It was really good and I loved the place (and the drinks)! It’s on portobello road across from Electric Cinema, so a perfect place to go have drinks at night. 

Lidt mere om Electric Cinema. Vi prøvede den faktisk ikke da biletterne til den seriøst var udsolgt 3 uger frem. Meen det så virkelig lækkert ud! En vintage biograf med senge og store røde sofaer. En anden gang ville jeg klart bestille hjemmefra og prøve det :*

A little bit more about the Electric Cinema. We didn’t try it cause there was sold out of tickets for the next 3 weeks! Popular place! It’s a vintage cinema with big red beds and couches and it really looked good. Next time we’ll try it, but you have to order ind advance :*

Vi havde faktisk fået anbefalet af flere at bo i det her område og havde virkelig også overvejet det men endte som sagt i Notting Hill og brugte i stedet en dag på at tage forbi her. Først på 2 forskellige søndags markeder og så til sidst i selve området hvor vi kiggede butikker. Området er vidst ret så up and comming. Det er cool og råt og du finder nogle vildt fede og anderledes butikker! Der var enormt mange lækre madsteder i det her området, vi spiste noget mexicansk som jeg ikke husker navnet på, men generelt lignede det at der var cool restauranter over det hele! Jeg er dog glad for at vi ikke boede der da jeg tror Notting Hill passede bedre til vores behov da der er mere stille og hyggeligt. Jeg ville dog bo i Shoreditch hvis jeg skulle i byen om aftenen og var afsted med en veninde!

A lot of people actually recommended Shoreditch as the area to stay in, and we highly considered it! But as you know we ended up in Notting Hill instead. We did visit the area though and spend our Sunday in to markets and then went around shopping and had lunch here. Shoreditch is cool and have a lot of cool and different stores. I’m happy we stayed in Notting Hill but if I were going with a friend and we were going out at night I would stay here!

Mandagen brugte vi i indre London på Oxford street og i SOHO. Indre London er jo skønt hvis man vil shoppe men selvom det var mandag var der faktisk virkelig tætpakket og vi endte derfor med at sidde og hygge med god frokost i SOHO- Chinatown og derefter kigge butikker men så om aftenen tage tilbage til Notting Hill og spise der! Vi spiste frokost på et sted som hed VietFood (her) som var den lækreste lille vietnamesiske restaurant! Vi fandt den helt tilfældigt og ventede på de åbnede kl 11 (vi var meeget tidligt oppe den dag) og allerede 5 min efter de var åbnet var der fyldt. Det her var det bedste sted vi spiste frokost/aftensmad så hvis man kan li’ vietnamesisk mad er det klart at prøve :*

Det var det for denne gang, i må endelig skrive hvis i har nogle spørgsmål og ellers håber jeg i kunne bruge min lille guide til noget :*

We spend our Monday in inner London, Oxford Street and SOHO. This part of London is great, but we have been there a couple of times before and we therefore only spend half a day in there. We ended up having lunch at the best place in SOHO – Chinatown called VietFood (here) it was really good! and very popular!

This was it for this time around but if you have any questions feel free to write! :* 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *