Ready for winter

Har i set min nye jakke? Er den ikke skøn? Jeg elsker den, den er såå lækker! Den er meget rød og oversize og heldigvis også lækker varm. Jeg har her inde vinteren fået to nye frakker hjem, den mørkegrønne fra Filippa K og denne, så nu har jeg lidt at skifte i mellem, denne her som er dejlig opsigtsvækkende og min anden som er mere klassisk!

Find frakken her :*

Have you seen my new coat? Isn’t great? I love the color and the fact that it’s so oversize! Luckily it’s also very warm, which is needed for winter. I have this fall bought two new coats, this colourfull one and my Filippa K coat in olive green which is a more classic coat.

Find my new coat here :*

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   November 17 2017 / 5:57 pm

   Tak søde :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *