Dream outfit

Lørdag morgen og jeg er super tidligt oppe for at kigge forbi et sample sale og forhåbentlig finde noget cool! Måske endda noget jeg kan have på til julefrokost med Carré i aften :/ Når det er sagt, hvor nice er de her støvler så ikke lige? Og super billige. Helt vild med hele det her look faktisk, ville jeg elske at smutte på arbejde i på mandag, men nu vil jeg løbe ud af døren, god lørdag :*

It’s Saturday morning, and I’m up early and rushing out the door to go to a sample sale and hopefully I’ll find something cool, maybe even something I can wear to the christmas event with Carré I’m going to tonight! Other than that, how cool is these boots? I love them, and they are super cheap too! Actually I love this entire look and would love to wear it! Have to go now, so have a great Saturday :*

Toteme scarf // Toteme jeans // Anna Reinholdt necklace // Ganni shirt // Zara boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *