Fave Instagram apps

På min gamle blog skrev jeg et indlæg omkring mine yndlings redigering apps til Insta hvilket var yderst populært, så nu får i det lige igen med lidt ekstra ting, og i må endelig skrive hvis i har nogle spørgsmål :* Hvis i har nogle gode apps i bruger, så skriv endelig, kunne være skønt med nogle anbefalinger :*

  1. Darkroom – denne app er gratis men jeg har købt den udvidede version og her bruger jeg funktionen hvor man kan skrue ned eller op for en bestemt farve. Her skruer jeg f.eks ofte ned for den gule farve for at få et lidt mere køligt udtryk.
  2. Facetune – den her app er jo ret så kendt. Jeg bruger den mest til at gøre ting mere hvide, detalje funktionen og til evt. at fjerne pletter som pletter på mit gulvtæppe eller grimt tyggegummi på fortovet xb
  3. UNUM – min yndlings app! Jeg bruger den til at se mit Instagram feed og kunne planlægge hvordan de næste billeder kommer til at passe ind. Jeg kan bruge såå lang tid på at sidde og rykke rundt og få det til at se pænt ud!
  4. NO-CROP – Dette bruger jeg til min instastory hvor man kan sætte hvide rammer rundt om billederne og få ens story til at skille sig lidt ud.
  5. KiraKira – Ligesom alle andre lige nu er jeg helt obsessed med glimmer appen og har lyst til at bruge den konstant, haha sikkert en man snart bliver træt af, men lige nu er den altså et hit :b

At my old blog I wrote a post about my favorite editing apps that was very popular, so I’ll just repost it with some new stuff. Feel free to ask questions or if you have some good Instagram apps, please share them :*

  1. Darkroom – This app is free, but I bought the extended version where you can edit colours. I use it to make my pictures more cool and mostly remove the yellow colour.
  2. Facetune – This app is pretty known. I use it to make stuff more white, to remove spots and to make something more detailed.
  3. UNUM – This is my favorite app. I use it to plan my instagram feed and I can spend hours on planning and moving pictures around to make it perfect.
  4. NO-CROP – I use this in my Instagram story. I love making frames and have a different kind of story.
  5. KiraKira – Like everyone else I loove this app right now. I’ll probably grow tired of it but right now I lvoe playing around with all the glitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *