Biker cool

Et outfit fra sidste uge hvor vi gemte os fra regnen og hvor jeg fik brugt min nye jakke fra Global Funk (gave fra Message), jeg bruger den her i den kolde tid som en indendørs jakke og havde min store frakke på udover, hvilket jeg sagtens synes man kan! Looket her er fyldt med klassikerne, mine lyse jeans jeg så tit har på, støvlerne som jeg nærmest bruger hver eneste dag og selvfølgelig min clutch som næsten er limet til min hånd! Virkelig rart når man har købt noget dyrt at man føler det har været det værd, og det gør jeg 100p med min clutch!

A look from last week where we hid from the rain, and I wore my new Global Funk jacket (a gift from message), I use it as an indoor jacket now that it’s cold outside, and wore my coat over it. This outfit is filled with classics like my light blue jeans that I wear soo often, my boots that goes with everything and of course my LV clutch. It’s so great when you feel like your more expensive buys have been worth it, and I really feel that with this clutch!

Global Funk jacket // Ganni t-shirt // Monki jeans // Shoebiz boots // Louis Vuitton bag

Pictures by Cecilie Krog

2 Comments

  • Hrefna
   Author
   November 21 2017 / 1:37 pm

   Tusind tak :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *