Staying in

De sidste to dage har jeg brugt hjemme i sengen med ondt i halsen – øv! Meen på den lyse side har jeg kunne ligge i sengen og tegne mens Sebastian har hentet the til mig :* I morgen hedder den dog job igen, og egentlig lidt rart at komme ud af døren og lave andet end at ligge ned! I dag har jeg ligget og tegnet blomster, og altså lidt hyggeligt og forårs agtigt, man glemmer næsten det er vold koldt udenfor :*

I’ve spend the last two days in bed with a sore throat, so boring! But on the other hand I have had the time to lay ind bed and draw while Sebastian have made me tea :* Tommorow it’s work again though, and it’s kind of nice to go outside again and do something else than lay down! Today I’ve been drawing flowers, and it kind of reminds me if spring and is making me forget how it’s so ridicoulus cold outside today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *