Mondays..

En ny uge er skudt i gang og omg hvor er jeg allerede træt! December er for mig den hyggeligste måned, men lige den her er liidt lang, jeg har en masse arbejde og egentlig så glæder jeg mig til det nye år hvor min hverdag forhåbentlig begynder at være lidt mere på plads! 2017 har været fyldt med at afslutte uddannelse og begynde at arbejde fuldtid for første gang siden mit sabbatår, meeen nu er jeg ved at være rigtigt på plads så efter en lidt lang december bliver det hele forhåbentlig lidt mere rutine!

De er jer som selv er kommet dertil hvor i har afsluttet jeres uddannelse har måske de samme tanker som mig, det er fedt endelig at få brugt alt det man har lært og jeg elsker virkelig at arbejde, faktisk mere end at gå i skole, men omg hvor er det trivielt at arbejde hver dag fra 9-17 og hvor føles dagene korte!

Outfittet her tog Cecilie og jeg i går. I de her dage lever jeg i strik, støvler og jeg har konstant rodet hår efter at ha’ viklet det ind i mit halstørklæde.. Bukserne er et af mine bedste køb i 2017, føler de passer til alt, og jeg går derfor nok også lidt for meget med dem! Jeg vil vende tilbage til at ligge og glo på min sofa, puttet ind i min dyne og tænke på at jeg allerede snart burde sove for jeg skal tidligt op i morgen :*

A new week has begun, and frankly I’m already tired.. December is for me the nicest month and I really love it, but this is the first year where I’m working full time and I think I just need some time to get used to it! Those of you who might also be in that point of your life where you have finished your studies and started working, might have the same feelings as me. I love working, but omg where did all the time go? I work from 9-17 and everyday it feels like it’s already night when I get home and I don’t have the time to do so much stuff that I really want to! But hey I might just need some time to get used to it!

Cecilie and I shot this outfit yesterday. These days I’m living in warm knits, boots and my hair is a constant mess due to scarfs and turtlenecks! The pants I one of my best purchases this year, which might be why I’m practically living in them! I’ll now return to watching tv and lying on the couch cause hey there is a new day tomorrow and I have to get up early!

H&M knit // H&M pour Isabel Marant pants // Shoebiz boots // DKNY bag

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *