Christmas wishes 2017

Lidt inspiration til julens ønsker :* Her er lidt af de ting som jeg ønsker mig i år! Jeg ønsker mig også en Rains regnjakke og en steamer men af de mere sjove ting ønsker jeg mig ovenstående! Jeg ønsker mig altid bolig ting da det er ting jeg ofte ikke selv får købt! I år har jeg forelsket mig i hele Hay’s nye regnbue kitchen market kollektion med fine pastelfarvede tallerkener og skåle! Jeg ønsker mig det hele og ville elske at dække et bord fyldt med lyseblå og andre pastelfarvede tallerkener. Glas koppen har jeg længe kigget på. Ejer jeg for mange kopper? Ja aaaalt for mange men ihh hvor er de fine, 4 af dem ville være et lidt fint miks til mine mange Royal Copenhagen!

Udover de mange gaveønsker har jeg selvfølgelig også lidt større ønsker kun til mig selv, mon man skulle give sig selv en julegave? Her er jeg lidt vild med det fine Toteme tørklæde her og den her bluse derfra som er ret så perfekt!

A little inspiration for your christmas wishes :* Here is some of the things that I’m wishing for this year! I always wish for a lot of interior stuff and this year my wishlist is filled with blue items in all different sizes and shapes. I’m crazy about the new Hay kitchen market collection in pastel colours and would love to set a table with all of it!

Other than the many wishes for others I have a few just for myself. I adore this scarf scarf from Toteme and this shirt would be perfekt this christmas!

Lovechild totebag // Costume magazine // HAY kitchen market tableware // Puffy gloves // Cos pyjamas // Ferm Living pillow // Hay glas coffee cups // Hay marble tray

2 Comments

 1. December 5 2017 / 9:26 pm

  Den pude fra fermliving 😍😍😍 Den er simpelthen så flot!

  • Hrefna
   Author
   December 6 2017 / 6:23 am

   Jaaa så fin altså! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *