Malene Birger jewellery box

Jeg har købt det fineste smykkeskrin! Jeg spottede det på Illums Instagram for et par dage siden og måtte eje det! Jeg havde heldigvis et gavekort dertil så i min pause smuttede jeg hurtigt hen og købte det, og det var faktisk et af de sidste der var tilbage! (I kan finde det her) det er godt nok udsolgt online, men måske i kan finde et enkelt tilbage i butikkerne :* For tiden bliver der tilføjet lidt ekstra smykker til min samling og jeg begyndte derfor at mangle et opbevarings sted!

I’ve bought the most beautiful jewellery box! Sadly it’s sold out online! Lately jewellery is one of the things that I keep adding to my collection, so I started needing a place to keep it all. This box is so cute and I love to have it standing on my dresser.

2 Comments

 1. Katrine
  December 14 2017 / 6:39 pm

  Hvilken Illum besøgte du?

  Jeg har ledt med lys og lygte efter det smukke smykkeskrin <3

  • Hrefna
   Author
   December 15 2017 / 6:31 am

   Den inde i byen, men da jeg var der havde de også kun et par få tilbage, dog så jeg dem for et par dage siden i deres flag ship store lige ved siden af Illum 🙂 Held og lykke :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *