Baby it’s cold outside

I dag smuttede jeg ud i kulden for at tage billeder, og så heldigvis skyndte jeg mig indendørs igen og sad og arbejdede med Sebastian, for omg det var koldt! Det hjælper så heller ikke at jeg har hele ugen har følt mig små syg, jeg havde kun jakken af i 5 min og så kom den altså også straks på igen!

Today I went outside ind the cold and shot some pictures. Luckily it didn’t take very long and I hurried inside again on a café to work with Sebastian! It doesn’t helo that I’ve been feeling ill all week, and I only had the coat of for 5 minutes before it quickly came on again!

H&M shirt // H&M pants // Zara boots // Louis Vuitton bag// Filippa K coat // Carré jewellery (ring + bracelet)

Pictures by Cecilie Krog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *