My jewellery look

Min smykke samling er noget som i flere år har stået lidt stille. Meeen efter jeg er begyndt at arbejde for en smykke virksomhed har jeg helt fået øjnene op for hvor meget smykker ændrer ens look og jeg har i det sidste halve år prøvet at få mine hverdags smykker til at være helt perfekte.

Jeg går generelt mest med guld smykker men ejer også nogle få i sølv som jeg dog sjældent bruger. Dog så har jeg derfor valgt et ur som både er i guld og sølv og derfor passer til alt! Et ur er en super vigtig del af mit outfit da jeg synes det giver det lidt kant! Uret ovenfor er jeg btw helt vild med! Ved siden af mit ur parrer jeg det gerne med et feminint armbånd for lidt modspil. Lige nu bruger jeg et fint perle et men ovenstående er virkelig også smukt men samtidig cool!

Det jeg har fundet ud af at jeg rigtig godt kan li’ er at hver del er enkel men også lidt statement. De må ikke larme for meget men hvis man lægger mærke til dem er de super smukke hver for sig. Jeg har altid en enkelt halv lang halskæde på som passer til næsten alt slags tøj. Denne med månen er såå fin og kunne sagtens erstatte den jeg har nu som faktisk er lidt slidt! I ørerne har jeg for det meste hoops. Mine øreringe skal være cool og passe til alt da jeg nærmest aldrig skifter dem! Jeg er vild med Jane Kønig’s horn ørering og gad godt bare have en enkelt og så en ørestikker i det andet øre!

Mine ringe er nok de vigtigste for mig og de må derfor godt larme lidt mere! Jeg er vild med mange ringe og gerne lidt store blandet med nogle helt små og for min skyld må der gerne være mere end en på en finger. Ringene er lige nu det jeg mangler da mine ringe næsten alle er sølv. Jeg drømmer om ovenstående! En stor flot statement ring (den bliver nok snart min!), blandet med nogle små enkle (de sorte diamanter er simpelthen så cool synes jeg!) og så min v-ring fra Jane Kønig trænger nok til at blive genforgyldt så den passer ind men den er jeg simpelthen så glad for!

Nå et lidt langt indlæg med en masse plapren! Jeg bruger hele dagen på at kigge på smykker så derfor har jeg også tænkt en hel del over hvad jeg selv bærer må jeg jo indrømme!

I må ha’ en god mandag aften :*

My jewellery collection is something that has been on standby for a few years now. But after I’ve started working for a jewellery company, I’ve been thinking about how much jewellery changes my look and I’ve since then been trying to make my everyday jewellery look just perfect.

I mostly wear gold jewellery but also own some in silver, though I rarely use them. But with that in mind I have chosen a watch that is both gold and silver and therefore goes with everything! My watch is a huge part of my outfit as I think it gives it edge! I btw love the watch above! I like to pair my watch with a feminine bracelet for some contrast. Right now I’m using a nice pearl one but the above is really beautiful too and at the same time cool!

What I realised that I really like is that every piece is simple but also still unique.

I always wear a simple necklace that goes with everything. This moon one is so nice and could easily replace the one I have now which is actually a bit old! In the ears, I usually wear hoops. My earrings must be cool and go with everything since I almost never change them! I’m crazy about Jane Kønig’s horn earring though I’d probably just wear one and then a ear stud in the other ear!

My rings are probably the most important to me and it is therefore okay for them to be a bit more crazy! Right now I’m looking for new ones since my rings are almost all silver. I dream about the big one above  (it will probably be mine soon!), mixed with some small simple ones  (the black diamonds are so cool!).

A lot of random jewellery jabber but with me looking at jewellery all day long I have given my own collection quite a lot of thoughts.

Have a nice Monday evening :*

Michael Kors watch // Blue Billie necklace // Jane Kønig earring // Maanesten bracelet // Jane Kønig v-ring // Carré ring // Carré black diamond rings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *