When all you need is a nap…

Den her uge har været lang! Okay hele den her måned har været lang, og jeg har slet ikke fået jule hygget som jeg plejer! I den her weekend skulle jeg ha’ ordnet en masse praktiske ting, købe gavepapir, tage billeder til bloggen, arbejde.. I stedet tog jeg mig en lang lur. 5 timer i går for at være præcis, og ja så sov jeg lige 10 timer i nat og brugte de første par timer i morges på at glo fjernsyn i mit nattøj, men hey det var nok lige det der var brug for! For selvom jeg ikke har nået nogle af de praktiske ting som jeg skulle så er jeg meget mindre stresset og klar til den sidste uge inden juleferien! Nogle gange er det der skal til egentlig bare en lang lur…

This week have been long.. okay this entire month have felt long! I haven’t even enjoyed December and I still need to do so much before next weekend! This weekend I wanted to do and fix so many practical things, bit instead I took a long nap. 5 hours and hey then I slept 10 hours this night and eventhough I didn’t do what I planned, I’m a lot less stressed and ready for the last week before the Christmas holiday. Sometimes all you need is a long nap..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *