New Nike sneaks

Indlægget er sponsoreret af Footway // Hvis der er noget jeg har svært ved, så er det komfortable sko! Jeg synes simpelthen (næsten) kun at de åbenbart vildt ubehagelige sko at have på, er pæne… Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med at mine ødelagte skøjtefødder ikke har det godt i særlig mange sko, men de der fodformede praktiske, flade sko er bare heller ikke mig. Men så er der jo sneakers bølgen og det bliver jo virkelig lavet mange forskellige som er ret cool! Sneaks er såå behagelige jo og hey det er faktisk ret rart ikke at have ondt når man kommer hjem fra arbejde. De her fra Nike er jeg faktisk ret vild med! Det er nok det beige og ruskindet som gør dem lidt anderledes og så er de jo lidt chunky hvilket jeg godt kan li’!

Jeg har fået dem i gave fra Footway, en side jeg ikke har shoppet på før, men de havde faktisk ret mange nice sko, især sneakers og så var mange af dem en del billigere end jeg har set dem andre steder! Jeg modtog faktisk også et par Stan Smith med grøn hæl og dem kunne jeg købe i junior modellen (som er helt magen til) og så var de meget billigere, tip givet videre!

This post is sponsored by Footway // If there is something I don’t like, it’s comfortable shoes. I almost only like those shoes that slowly kills one toe at a time and just don’t find that many practical shoes nice… But there have been made so many different kind of sneaks these past years and there is almost something for everybody! I’m not totally jumping on board and leaving behind my high heels, BUT sneaks are soo comfortable and my feet love me for wearing them! I found these pretty cool Nike sneaks that I actually love! I think it’s the chunkyness (is that a word?) and the beige colour paired with the suede fabric! 

I received them from Footway, a webshop I haven’t tried before but actually have a lot of really cool brands. I mostly liked their selection of sneakers also because it seemed like their prices was a bit lower than other places. A little tip, I also bought a pair of Stan Smith in a junior model and it’s the exact same, but at a much lower price! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *